Maca žestoko prozvao Đanija i Slađu: Objavio njihovu zajedničku fotografiju pa ih uporedio sa životinjama

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca već dugi niz godina je na javnoj sceni, a srca publike osvojio je svojim humorom. I dok ga neki podržavaju, ima i onih koji ne razumeju njegov humor, pa ne gaje simpatije prema njemu.

Njegova popularnost je dostigla vrhunac kada je počeo da vodi program u rijalitiju „Zadruga“. Maca je poznat i po tome što važi za osobu koja nema dlake na jeziku i koja se ne libi da svoje mišljenje iznese u javnosti, bez obzira na oprečne reakcije.

Na njegovom Instagram profilu nedavno je osvanula objava koja može da pokrene novi estradni sukob. Naime, Marinković je objavio fotografiju Radiše Trajkovića Đanija i Slađe Trajković, a opis koji je napisao sigurno se neće dopasti pevaču.

„Retka fotografija muflona u sezoni parenja van svog prirodnog habitata“, napisao je Dragan Marinković Maca ispod fotografije Slađe i Đanija u bazenu.

Kada je Slađa za to čula, nije mogla da veruje.

„Strašno! Meni ne priliči takav komentar, ali moram… Zgranuta sam, nikad mu nisam ružnu reč rekla. Što me ne okrene i ne kaže mi u lice, da ga vratim u prvi razred“, besno je rekla Đanijeva supruga a na pitanje da li su ona i Đani imali sukob sa Macom, kaže da su, baš naprotiv, bili u dobrim odnosima.

„Čak smo snimali zajedno emisiju „U tuđoj koži“. Ljudi su nesrećni pa se bave tuđim životima. Bili smo u dobrim odnosima“, tvrdi Slađa.

Maca se takođe oglasio ovim povodom i kaže da je sve bila šala.

„Ma daj, samo sam se šalio. Onako bezveze sam objavio to“, poručio je Maca.

Izvor: espreso.co.rs