Luna Đogani kreće stopama roditelja: Anabela je 90-ih bila najpoznatija otvaračica usta, one su pevale umesto nje, a evo ko će blogerku da uči da peva

Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, posle pobede u rijalitiju Zadruga 2, odlučila je da krene stopama roditelja i počne svoju muzičku karijeru.

Mama joj je još dok je bila u rijalitiju odabrala pesme, a Anabelini počeci 1993. godine nisu bili baš sjajni, a naredne godine sa Funky G snimila je numeru „Samo u snu“, u kojoj je Anabeli glas pozajmila pevačica po imenu Tamara.

Anabela nije krila da je u jednom periodu svoje pevačke karijere bila „otvaračica usta“. Umesto nje je potom pevala Marija Mihajlović, a potom je odlučila da krene na časove pevanja kako bi poboljšala svoje pevačke sposobnosti.

Danas njena ćerka Luna kreće sa muzičkom karijerom, a kako su rekli njeni roditelji ona će ići na časove pevanja kod nekadašnja članica grupe „Tap 011“, Ivana Peters, koja važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorim.

„S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih“, rekao je Gagi.

Izvor: kurir.rs