LUKSUZNI DOM našeg folkera puna je KIČ detalja, svaki član porodice ima SVOJ SPRAT, a na zidovima su ove slike…

Bračno-muzički par Marta Savić i Mile Kitić otvorili su vrata ekipi „Blic Pulsa“ svog veleleponog izdanja.

Na ulaznim vratima ugledali smo nasmejanu i raspoloženu domaćicu, kojoj smo se, kako je rekla, dopali na prvi pogled.

– Drugačije je kad čoveka jedan ovakav luksuz sačeka u životu na gotovo, a drugačije kada za sve ovo morate da se pomučite i radite. Polako i postepeno sve sam sama stvorila, svaki detalj u kući sama sam kupila i namestila. Ništa od ovoga nije nam palo s neba. Nekada mi bude teško jer sama volim da brinem o ovoj kući i ne mogu da se oslonim na druge ljude. Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas – rekla nam je tada Marta. Šokiralo nas je kada smo videli bazen usred dnevnog boravka.

– Svaka kuća treba da liči na gazdu, i mnogo mojih prijatelja zove me da im pomognem oko uređenja stana i kuće, i mene to ispunjava. Verujem da je velika greška to što nisam počela da se bavim tim poslom – otkrila nam je pevačica svoje neostvarene želje.

Tri člana porodice, a svako ima svoj sprat i svoj mir. Ipak, kada se nađu na sredini, funkcionišu fenomenalno. U sobu Mileta Kitića nismo uspeli da zavirimo jer on ne voli da se taj deo fotografiše, ali smo zato sve drugo obišli i iznenadili se svakim detaljem. Po zidovima u Martinoj oazi mira nalaze se fotografije žena.

Kaže da nikada o tome nije ni razmišljala sve dok u jednom nedeljniku nije osvanuo naslov „Kuća puna golih žena“.

– Svako je na svom spratu, i često znamo da se zovemo telefonom. Super nam je, ne svađamo se i uživamo – kaže Marta.

Marta sada ima četiri kućna ljubimca, tri čivave i mopsa. Ispričala nam je da su ranije imali kornjače, hrčka, ribice, zečeve…

Izvor: blic.rs