Luka Lazukić i Slađana Ivanišević dobili sina: A ovo ime do sada sigurno niste čuli – ima predivno značenje

Luka Lazukić i Slađana Ivanišević su svom prvencu dali ime Nor Nu (Noor Nu). Odlučili su se za to ime još kad je plesačica iz Novog Sada ostala u drugom stanju. Tada im nije bilo važno da li će beba biti muškog ili ženskog pola, a izabrali su ime koje bi dali bebi i da je devojčica. Kako smo saznali, ime Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto što i Luka – onaj koji širi svetlost.

Mama i beba su u utorak napustile porodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje – za Slađanu poklon od Luke, a za naslednika moderan krevetac i kompletna oprema.

Luka iza sebe ima dva neuspela braka, a prema rečima njegovih bliskih prijatelja, i pored sjajnog odnosa sa Slađanom, njih dvoje i dalje ne planiraju venčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu ćerku, rešio je da sa Slađanom ne potpisuje zakletvu na večnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednoga dana tu odluku neće promeniti. Zasad savršeno funkcionišu i ne razdvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu i kompletno su ga preuredili i podredili bebinim potrebama.

Plesačica se javila na telefon i kratko rekla:“ Presrećni smo! Porođaj je bio lak i brz, prirodnim putem. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim bebinim danima“, rekla je ponosna mama.

Izvor: stil.kurir.rs