Ljubavna priča Dragane Džajić i Miloša nije kao ostale: Krili su svoju ljubav, a onda ih je jedan detalj odao

Dragana Džajić i Miloš Ivanović danas će pred 250 zvanica izgovoriti sudbonosno „da“ u jednom elitnom prestoničkom hotelu.

Ipak, ono što mnoge intrigira i dalje jeste sam mladenački par. Ona je nekadašnja manekenka, dizajnerka donjeg veša i ćerka fudbalske legengde Dragana Džajića, dok je Miloš vlasnik radnje u kojoj se šiju košulje po meri, a brat je naše najlepše teniserke Ane Ivanović.

Iako su mnogi očekivali da će ovaj par, kao i mnoge druge javne, pratiti brojni skandali, to se nikada desilo. Ono što je oduševilo mnoge je to što se Dragana i Miloš javno uopšte ne eksponiraju, svoju ljubav kriju daleko od očiju javnosti, a kada su se upoznali i zavoleli, oboje su ugasili društvene mreže.

Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, budući da su sedeli u istom društvu. Kako je Miloš znao ko je Dragana, tako je i ona bila upoznata sa tim ko je Miloš. Ljubav je ubrzo planula, a popularni par je u početku vezu krio od javnosti.

Prvi put su uslikani prošle godine i to tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

Nakon toga, iako se spekulisalo da li su samo drugovi, ili u vezi, na moru u Crnoj Gori par se odmarao zajedno sa Draganinom sestrom Sanjom, a bilo je jasno da je njihova ljubav ogromna. Miloš je sve vreme grlio i mazio Draganu, a čak ju je u jednom trenutku i hranio. Ubrzo su stigle i lepe vesti, Miloš Ivanović verio je Draganu Džajić na jesen skupocenim, dijamantskim prstenom.

„Veridba je obavljana u intimnoj atmosferi“, pisali su tada mediji.

„Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže“, rekao je ranije Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći i dodao da je presrećan što će uskoro postati deda.

Izvor: kurir.rs