Lidija Vukićević sa mlađim dečkom na romantičnom letovanju: „Podigli smo šator na Tisi“ (FOTO)

Ljubav je u život glumice Lidije Vukićević ušla onda kada se najmanje nadala. Majka dvojice odraslih sinova, godinama od razvoda nije tražila novu ljubav – naprotiv puštala je sudbini da uradi svoje i spoji je sa nekim dostojnim i vrednim njene pažnje. To se i dogodilo kada je upoznala mlađeg Italijana, slikara.

Lidija nije odolela šarmu i udvaranju mladog umetnika. Potpuno mu se prepustila, a po svemu sudeći i on je njome potpuno očaran. Kako kažu prijatelji bliski zaljubljenom paru, Lidija i njen partner sve slobodno vreme provode zajedno.

Slikar često posećuje Srbiju, dok i glumica neretko boravi u Italiji, najpre u Veneciji gde je ostvarila i poslovnu saradnju. U toku letnjih meseci kada pozorišta ne rade, a dosta manje se i snima, partner Lidije Vukićević i glumica obavezno odlaze van Beograda u egzotičnije krajeve.

Prošle godine oni su dve nedelje proveli na jugu Afrike, dok su ovoga leta odmor organizovali potpuno drugačije. Glumica i njen momak odlučili su se za kampovanje, te su prostrli šator u blizini reke Tise.

Fotografije koje Lidija objavljuje na Instagramu svedoče da ona beskrajno uživa u svakoj sekundi, te da namesto luksuznih smeštaja, radije bira prirodu ako to znači da će se njenim čarima prepuštati sa čovekom kojeg voli.

Izvor: story.rs