Site icon Srbija24

Kupila je stan za sebe, ali obezbedila i roditelje: Milica Todorović renovirala porodični dom u Kruševcu

Dom Milice Todorović odnedavno je luksuzna nekretnina u elitnom novobeogradskom kvartu. Uprkos tome što se lepo smestila u prostran stan, renovirala ga do tančina Milica ne krije da se i dalje najudobnije i najlepše oseća u svojoj kući u Kruševcu.

Rodna kuća Milice Todorović dvospratnica je sa prizemljem i garažom, smeštena na obodu grada. U njeno uređenje pevačica ulaže skoro sve što zaradi i već godinama je stalno iznova sređuje.

Pre izvesnog vremena pevačicini roditelji poželeli su da promene drvene prozore PVC stolarijom, što je ona finansirala, a potom uložila novac i u fasadu, koja je samo napola završena.

Unutrašnjost je opremljena modernim nameštajem, bež i narandžastim nijansama u kuhinji i dnevnom boravku, uz drvene stepenice sa metalnom ogradom. Milica u spavaćoj sobi na prvom spratu ima veliki francuski krevet i ugradni regal.

Kupatilo je takođe prostrano i lepo uređeno, a za detalje u njemu pevačica je takođe odabrala narandžastu boju. Posebnu pažnju privlači okućnica porodičnog doma pevačice, koja ju je ogradila stilizvanom ogradom od gvožđa crne boje, što kući daje dodatnu draž.

Izvor: story.rs