Kum na svadbi u Srbiji „ukrao šou“ mladencima: U milisekundi se desilo nešto nepredviđeno

Sezona svadbi je u punom jeku i svakog vikenda na ulicama možemo videti svatove i mladence. Na društvenim mrežama često možemo pročitati razne zanimljivosti što se tiče svadbenih običaja, dešavanja, želja mladi i mladoženja što se tiče svadbenih poklona.

Međutim, nekada se na venčanjima desi i nešto neočekivano, a tome u prilog svedoči jedna od poslednjih objava na društvenoj mreži X (Tviter).

Naime, jedan korisnik pomenute društvene mreže objavio je kako je na nekoj svadbi ni manje ni više nego kum upao u bazen!

„Kum je upao u bazen (na svadbi ima bazen), svadba se proglašava uspešnom“, stoji u objavi autora na ovoj duštvenoj mreži.

Ispod tvita su se ređali razni komentari.

„I ja sam kao kuma upala u bazen na svadbi, svadba je možda bila uspešna, ali oni se razveli posle tri meseca“, piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

„Molim te reci da je neko snimio?“, pitao je jedan korisnik, dok je autor objave odgovorio:

„Bukvalno se desilo u milisekundi, pola svadbe nije videlo“.

Nema sumnje, ovakva scena bi privukla pažnju svatova, ali i mladenaca. Mnogo restorana u kojima se organizuju svadbe opremljene su i bazenima, a pojedini mladenci čak organizuju i venčanja ispred bazena ukoliko je lepo vreme.

Izvor: kurir.rs