Kristina je osvojila srce Mašana Lekića dok je još bio u braku: Sada imaju i ćerku (FOTO)

Mašan i Mira Lekić godinama su važili za skladan par – uživali su u ljubavi i roditeljstvu, a onda je odjeknula vest da se razvode. Veoma brzo Mašan je predstavio svoju novu devojku Kristinu Nikolić, a samo nekoliko meseci kasnije iz njihove ljubavi rodila se Zoi.

„Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put“, ispričao je Mašan koji priželjkuje još dece.

„Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisećam“, ponosno je izjavio Mašan Lekić.

Izvor: espreso.co.rs