Kristijan Golubović uskoro na slobodi, moli četvrti put da ga puste: Iz zatvora ide pravo u rijaliti, ima odličan razlog za to

Kristijan Golubović četvrti put moli da ga puste na slobodu.

Kako saznaje Espreso, on će danas ponovo napisati i predati molbu za uslovni otpust, sa izdržavanja zatvorske kazne od osam godina zatvora na koju je osuđen zbog preprodaje her..na.

Kristijanu boravak u zatvoru nimalo ne prija, često ima ispade, saznajemo od njemu bliskih izvora. Naime, on često viče, nervira se, a dokolicu najčešće prekraćuje igranjem fudbala i košarke.

On inače kaznu izdržava u požarevačkoj Zabeli. Kako saznajemo, on se nada da će mu četvrta molba biti prihvaćena jer mu je ostalo još svega nekoliko meseci do isticanja pune kazne.

Kristijan je, kako smo već pomenuli, molbu pisao već tri puta.

Viši sud u Beogradu poslednji put je u februaru ove godine odbio molbu Kristijana Golubovića za uslovni otpust.

Golubović je već tada ispunio prvi uslov za prevremeni otpust, jer je izdržao dve trećine zatvorske kazne, ali nije dobio pozitivno mišljenje zatvora.

Golubović je u pritvoru, koji mu je uračunat u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, tokom koje je učestvovao u rijaliti programima. Nakon što je pravosnažno osuđen u novembru 2014. godine, još godinu i po dana je uspevao da odlaže izdržavanje kazne u zatvoru zbog rođenja deteta i ugovora sa rijaliti programima.

Kako saznajemo, njegov cilj je da ponovo uđe u rijaliti program.

Spekulisalo se, a to su potvrdili i njemu bliski izvori, da je tokom poslednjeg učešća u rijalitiju zaradio 145.000 evra.

Peta molba za odlaganje izvršenja kazna je odbijena i on je otišao u zatvor u martu 2016. godine.

Golubović je inače poznat i kao jedan od retkih prež..elih iz dokumentarnog filma o krimi.alcima „Vidimo se u čitulji“, koji je snimljen početkom 90-tih godina.

Izvor: espreso.rs