Konkurišite za najbolji posao: Zaradite 100.000 dinara za samo 8 sati posla iz snova, potrebno je samo jedno

Ako volite da spavate i često odlažete alarm pre nego što zaista i ustanete iz kreveta, Dormeo Vam nudi posao snova. Postanite Dormeo spavač i zaradite 100.000 dinara za samo 8 sati posla… Odnosno – spavanja!

Iz Dormeo tima smo dobili informacije da kao ozbiljna kompanija preko veze ne primaju i da ne žele folirante koji se samo prave da spavaju… A kakve kandidate tačno traže, pogledajte u video prilogu.

Konkurs za posao je otvoren danas! Prijave se primaju od 10. do 20. maja 2019. godine. Ako smatrate da ste prava osoba za ovo radno mesto, pročitajte više detalja i prijavite se na web stranici spavaci.rs

Pobedniku konkursa radna obaveza će biti da se pojavi u pidžami i spreman za dremku od 8 sati na lokaciji koju Dormeo odabere. Zna se ipak da će Dormeo spavaonica biti postavljena u Beogradu i to na atraktivnoj i za sada tajnoj lokaciji. Odabrani spavač će u zemlju snova zaploviti početkom juna.

U brzom vremenu u kom živimo, često zaboravljamo koliko je važno dobro se naspavati. Stoga vas Dormeo podseća na to i poziva da se prijavite i tako početak ovog leta obeležite na najbolji način – spavajući. Prijavite se ODMAH.

Izvor: kurir.rs