Konačno se oglasio i Peca: Volim Maju, Aleksandri ostavljam stan – Deca mi mnogo nedostaju, žao mi je što je tako ispalo

Kada je nedavno osvanuo snimak Predraga Raspopovića sa starletom Majom Marinković, svi su bili zgranuti vešću. Povodom toga oglašavala se i Aleksandra Subotić, i Maja Marinković, ali od Pece nije bilo ni reči. Ipak, sada je novosadski biznismen odlučio da otvoreno govori o ovoj temi.

„Sa Majom mi je prelepo! Uživamo na moru, nećemo skoro u Srbiju. Iskreno smo se zavoleli, ona mi nije letnja avantura! Ne pada mi na pamet da je povredim, a kamoli ostavim“, kaže Peca i otkriva kako je započeo vezu sa Majom:

„Bez veze mi je što su njih dve bile drugarice… Ali šta da radim, zaljubili smo se. Čovek ne zna šta nosi dan, a šta noć. Prosto, desila nam se ljubav“, iskren je Raspopović.

On dalje ističe da Aleksandru Subotić, s kojom ima sina Jovana koji ima godinu i po dana, neće ostaviti na ulici.

„Ostaviću joj stan u Novom Sadu, imaće i finansijsku podršku, samo mene više neće imati. Taman posla da je Maja i ja izbacimo na ulicu! Strašno mi je krivo što se Aleksandra za Instagram snimala kako plače i pljuje mene i Maju“, kaže Peca i dodaje da je supruzi više puta predlagao da se rastanu:

„Sa Aleksandrom nikako nisam mogao! Tenzija je bila i dan i noć. Predlagao sam joj da se razdvojimo, pričao sam joj da će ona i deca imati sve, ali nije htela da me sluša. Ona je dobar čovek, ali nije nam išlo! Tri godine sam pokušavao da joj objasnim neke stvari, nije me slušala. Ima svoj stil života, a ja potpuno drugačiji. Ako nam ne ide, zar na silu da budemo zajedno?! Nas dvoje u poslednje vreme čak nismo živeli zajedno. Bolje funkcionišemo kao prijatelji, a ne kao par“, otkriva Raspopović.

Peca priznaje da mu mnogo nedostaje sin Jovan, ali i Magdalena, Aleksandrina ćerka koju je dobila s Aleksandrom Čabarkapom.

„Deca mi mnogo nedostaju. Sa Magdalenom se čujem, zove me tata… Poslala mi je poruku: „Tata, vrati se, nedostaješ nam“. Mnogo mi je teško što je sve ovako ispalo. Magdalenu i Jovana nikad nisam razdvajao, stvarno ih mnogo volim i to svi znaju. Nikad ih neću ostaviti gladne i žedne, kao što nisam ni sina iz prvog braka“, završava Peca iskrenu ispovest.

Izvor: informer.rs