Komšije otkrile šta se dešava sa Miloševićevom ćerkom – ispred kuče Marije Milošević na Cetinju

Otkad je počelo prikazivanje serije „Porodica“ koja prati dešavanja u vili „Mir“ pred hapšenje njenog oca 2001. godine, Marija Milošević (56) se zatvorila se kuću i ne viđa se ni sa kim. Ona danima nije izlazila iz kuće, a kapija je zaključana.

– Da ne znam da ona tu živi, mislila bih da u kući nema nikoga. Uvek je sve zatvoreno, roletne su spuštene a retko se nešto i čuje u dvorištu. Pretpostavljam da joj je loše zbog serije, jer je bila baš vezana za oca i nikada ga nije prežalila. Više joj ne dolazi ni partner s kojim je bila nekoliko godina u vezi. Muž mi svaki dan prolazi pored njene kuće na posao, nije čak ni otvorenu kapiju video. Nikada se ni sa kim nije ni družila odavde, ali kada bih je srela uvek je bila ljubazna i javljala se – priča komšinica.

Ona kaže da Mariju nikada nije posetio ni brat Marko, a da se iz dvorišta jedino može čuti lavež pasa koji je čuvaju.

Marija Milošević je pre nekoliko godina živela sama, a imala je i jednog čoveka koji joj je pomagao oko kućnih poslova, a reč je o Rusu.

Jedan od bliskih prijatelja Marije Miloševih Dragoljub Kočović otkrio je da je Miloševićeva ćerka promenila i broj telefona zbog serije.

– Živi sama i ni sa kim se ne druži. Zaključala se u kuću i zbog ovog haosa ne izlazi čak ni u dvorište, stavila je i novu karticu u telefon da bi izbegla pozive i neprijatnosti. Posvećena je i svojim kućnim ljubimcima, ima dva velika kučeta i jedno malo. To malo joj je poslao Marko iz Moskve da ne bude usamljena. Kuća joj je skromna, ali lepo sređena, video sam kada sam bio u poseti kod nje. A ona izgleda fenomenalno, ima sjajnu liniju, lepša je nego kad je bila devojka, ima crnu kosu i one njene prepoznatljive šiške – navodi Marijin prijatelj.

Izvor: kurir.rs