Komšije otkrile kakvi su zaista Relja i Nikolija: Moja ćerkica je išla kod njih da traži autogram i evo kako se provela

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a komšije su ispričale da su njih dvoje divni i van kamera. Oni već 3 godine žive u stanu pevačicine majke Vesne Zmijanac, a 2 nova stana, koji su dobili pošto je prodat plac od investitra, izdaju.

– Stalno ih srećem jer živim dva ulaza od njih. Relju pogotovo, stalno se šeta sa ćerkicom i često se igraju u obližnjem parku. Izgleda mi stvarno kao požrtvovan otac jer se baš vidi da uživa da provodi vreme sa mezimicom. Često kada izađu napolje, Relja je nosi na ramenima, a ona se samo smeje. Uvek je nešto zadirkuje, pa sa strane deluje da je mnogo srećna kada je sa tatom – rekla je devojka.

– Stan u kome žive je zapravo Vesnin, i oni su tu već tri godine. To što su kupili nove nekretnine je zapravo zato što je Nikolija dobila od svog oca zemljište kod Đeram pijace koje je prodala investitorima, a u zamenu za to je dobila dva stana u centru Beograda. Oni izdaju nova dva stana, a ostali su da žive u svom jer su navikli na njega – rekao je komšija koji nije hteo da otkriva svoj identitet i dodaje:

– Ma oni su super. Moja ćerka je, recimo, njihov fan i išla je nekoliko puta do njih sa drugaricama da traži autogram i uvek su je srdačno dočekali. Retko kada su tu, jer zbog posla uglavnom putuju, ali kad su u Beogradu, često ih vidimo kad izađu da se prošetaju sa ćerkicom – navodi komšinica i kaže da i Vesna ima običaj da često obilazi unuku i vodi je da joj kupi slatkiše.

Izvor: kurir.rs