KIJA STALA U SLOBINU ODBRANU NAKON TUČE LUNE I SLOBE: Ti si devojko bolesna, ISPALA TI PI..A! (VIDEO)

BIVŠE LJUBAVNIKE RASTAVLJALO OBEZBEĐENJE: Neka se nosi, KLOŠARKA JEDNA SMRDLJIVA!

Ni poslednja žurka u „Zadruzi“ nije prošla bez incidenata. Naime, ostaće u znaku Lune i Slobe, bivših ljubavnika koji su turbulentnu vezu započeli naočigled svih, pred kamerama, a koji su se nakon partijanja potukli.

„Šta sam uradila? Odgovori mi! ‘Alo, ti si se meni obratio, nisam ja tebi! Šta sam ja uradila? Nemoj da me guraš pi..o jedna! Nemoj da me guraš“, vikala je Luna na Slobu, koji je sve vreme pokušavao da je zaobiđe, presvlačeći se jer mu je ranije proslula piće na majicu.

Pošto je pokušala da ga zaustavi i počela da ga udara, u pokušaju da se odbrani zadržan je od strane obezbeđenja.

„Hoću da idem u izolaciju, daj mi papuču! Nisam debil da udarim žensko… Daj mi papuču, brate, hoću da idem u izolaciju“, urlao je Sloba.

Sa dodatkom sočnih psovki, napustio je spavaću sobu, ostavljajući Lunu za sobom i ne obazirući se na ono što je govorila.

ŽESTOKI OKRŠAJ ŽENE I LJUBAVNICE: KIJA STALA U SLOBINU ODBRANU!

Nakon poslednje žurke u „Zadruzi“, Luna Đogani i Sloba Radanović imali su fizički okršaj, zbog kojeg se pevač osamio u sobi za izolaciju. To blogerku nije sprečilo da mu se iznova približi, ne bi li se obračunali.

Jurcala je po imanju rijalitija, lupala o kapiju, po radionici, zatim čupala seno po farmi, vikala… Nije mogla da se smiri!

„Kao ku.vu me ponizio! Bilo mi je prelepo veče, što je morao da ga uništi? Pi..a ti materina, je.em ti dan kada si se rodio! ‘Alo, kao kera me je terao“, urlala je ona.

Kada je ušla u sobu za izolaciju zatekla je kraj pevača njegovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar, kako brine o njemu i sanira mu rane koje je navodno zaradio u fizičkom okršaju sa njom.

„Daj ruku da vidim… Jesi li ti normalan? Hoćeš da idem da je prebijem? Rekla sam ti sintetika“, pričala je Kija.

Luna čak ni vrata za sobom nije zatvorila zbog prizora koji ju je dočekao.

„Sad će ona da te teši? Ti si se meni obratio, ja se tebi nisam obratila celo veče. Pa će ona sad da te mazi i da te pazi… Ti si ovo želeo! Je l’ si ovo želeo? Je l’ ovo tvoj dogovr sa njom?“ vikala je na Slobu, ističući Kiji da živi za dan da je udari, da joj vrati, jer je, kako kaže, ona folirant.

„Skloni se! Ja te u usta nisam uzela. Zamolila bih te da se skloniš. Izađi napolje! Izađi napolje, ti si devojko bolesna, ispala ti je pi..a! Iskulirajte me iz vaših svađa“, govorila je Krija Luni.

Izvor: kurir.rs