Kija preotela dečka Dušici: Voditeljka svima zapušila usta, otkrila sve – lom na društvenim mrežama

Već neko vreme kruže gradske priče o tome da je pevačica Kristina Kija Kockar preotela dečka Dušici Jakovljević. Kako je vreme odmicalo, postale su sve glasnije, pa se usred emisije koju vodi i u kojoj ona postavlja pitanja – i voditeljka našla na tapetu.

„Dušice, a to što pišu da vam je Kija preotela dečka, da je u vezi sa vašim bivšim?“ znatiželjni su bili gledaoci „Zadruge – Narod pita“, a onda je Dušica po prvi put javno prokomentarisala navode koji su šokirali mnoge.

„Znate kako, taj čovek je i dalje prisutan u mom životu, kao što je bio i pre nego što smo ušli u vezu, tako je sada i nakon nje. Mi više nismo zajedno… Za ostalo ne znam, ali ako i jesu u vezi, želim im sve najbolje“, rekla je Dušica, pa svima zapušila usta.

Sudeći po društvenim mrežama, mnogima i dalje nije najjasnije da li je Dušica ovim potvrdila navode, ili je jednostavno želela da njeno ime prestane da se vezuje za Kiju i bivšeg.

Inače, kada se pročulo da je Kija sa Milošem Dimitrijevićem, bivšim fudbalerom Crvene Zvezde, ona se oglasila na Instagramu rečima:

„Nikome nisam skinula dečka ili otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena.“

Izvor: kurir.rs