Kija namerno došla jer je humanitarno veče: Sloba i Jelenu nije ni primetila

Pevač Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin navodno su imali raspravu kada se njegova bivša žena Kristina Kija Kockar pojavila u prestoničkoj kafani u kojoj je on trebalo da peva, u okviru humanitarne večeri.
Sloba je nakon rasprave sa Jelenom otišao iz kluba i nije se pojavio na bini, prema pisanju „Telegrafa“. Kako je izvor ovog portala rekao, Jeleni nije bilo prijatno u prisustvu Slobine bivše, za koju su mislili da se namerno pojavila, dok je njegov menadžer izjavio da je Sloba bio na infuziji i da nikakve svađe nije bilo.

Kristina je rekla da je namerno došla na pomenutu žurku, baš zato što je bila humanitarog karatera, a da svog bivšeg muža i njegovu devojku navodno nije ni primetila.

– Naravno da sam namerno došla, jer je humanitarna noć bila za ženu od prijatelja našeg menadžera. Njih dvoje nisam ni primetila i kratko sam se zadržala. Uvek se trudim da ispoštujem ovakve stvari, a ostali mi nisu interesna sfera – kazala je Kija za gorepomenuti portal.
– Nisam primetila njih, ali mi je Milan rekao da ih je video – dodala je pevačica i navela da poznaje ljude koji sarađuju sa njenim mužem, te da su oni prišli da joj se jave.

– Prišli su mi njegovi muzičari i vozač da mi se jave. On mi se nije javio – zaključila je Kristina.

Izvor: blic.rs