Kija Kockar otvara luksuzan restoran u Beogradu

Pevačica Kristina Kija Kockar rešila je da svoju dosadašnju ušteđevinu, ali i novac koji će zaraditi u narednom periodu, uloži u otvaranje restorana u Beogradu.

Naime, pevačica već duže vreme ima ideju da se posveti ugostiteljstvu jer je to vrlo zanima, a s druge strane, imala bi i dodatnu sigurnost kada je reč o finansijama. Situacija ju je navela da o tome ponovo razmisli i ubrza ceo proces. Muzičari širom sveta ne mogu da rade kao nekada, što traje već tri meseca, a pitanje je kako će ubuduće funkcionisati nastupi pevača, pa zbog toga Kija želi da pokrene privatan biznis.

O tome je razgovarala s prijateljima koji već imaju svoj restoran i oni su joj dali nekoliko korisnih saveta, pre svega ou lokaciji. Složili su se da je najbolje rešenje da lokal otvori na Novom Beogradu, gde je tokom celog dana veća frekvencija ljudi i saobraćaj bolje funkcioniše nego u starom delu grada. Što se tiče izbora hrane, priča nam izvor blizak Kockarevoj, biće zastupljeno nekoliko različitih kuhinja, a planira i da radi dostavu hrane. Kristina je spremna da u ovaj biznis uloži dosta novca, prema nekim procenama, između 100.000 i 150.000 evra.

Deo para već ima, ali je to daleko od potrebnog iznosa. Zato će u narednom periodu, kada budu počeli nastupi, morati da štedi više nego ikada kako bi mogla da realizuje svoju ideju.

– Mislila sam da se šali, ali ona je vrlo ozbiljna. Zaista želi da otvori restoran i već radi na tome, počela je da se raspituje o slobodnim lokalima, da istražuje kulinarstvo, baš se uživela u tu priču. Naravno, Kija neće tako brzo moći da otvori restoran, bar ne do kraja ove godine – rekla nam je pevačicina prijateljica.

Kristina često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje video-snimke i fotografije dok sprema jela u svom stanu, posebno je to radila tokom pandemije, kada nije izlazila iz kuće, pa nas ne čudi što je odlučila da joj ovaj hobi postane i dodatni posao od kojeg bi mogla dosta i da zaradi.

Izvor: kurir.rs