Kežman čeka peto dete sa novom suprugom, a bivša žena imala je za njega surov komentar

Emiija Kežman, bivša suprug Mateje Kežmana, kaže da je ne zanima život bivšeg supruga, ali da je čula da on čeka prinovu.

Bivši fudbaler čeka peto dete sa svojom sadašnjom suprugom Tarom Šumonjom, a njega bivša supruga Emilija mu je požeolela sve najbolje i da mu dete bude živo i zdravo. Iako se sa bivšim mužem sudi zbog neisplaćenih alimentacija i zbog podele imovine, Emilija Kežman kaže da je čula vest o prinovi, te da će njena deca dobiti brata ili sestru.

– Šta mogu da kažem, neka je živo i zdravo. Ja sam na jednoj strani sa svojom decom, to je neka druga priča koja mene više ne dotiče. Njegov život, njegova stvar – rekla je kratko Emilija ovim povodom kad smo je pozvali.

Kako smo već pisali, Kežman je vest da sa trećom suprugom čeka dete saopštio deci iz prethodnih brakova iako od javnosti to krije. Sa druge strane, on i Emilija čekaju susret na sudu po dva pitanja. Na ročištu povodom neisplaćenih alimentacija kao svedok pojavila se Matejina druga supruga Marija Perković koja je govirla u korist bivšeg fudbalera.

– Naravno da bivša partnerka nije odgovarajuća osoba da bude svedok. Sam je napravio takav blam. Ne znam šta mu je to trebalo. Meni je drago da on plaća alimentaciju svom četvrtom detetu, bivšoj ljubavnici ili kako god, ali ovde je reč o naše troje dece, a ne o njenom detetu. Nadam se da će na kraju pravda biti na strani moje dece – rekla je nedavno Emilija za “Scenu”.

Podsetimo, Kežman ima troje dece da prvom suprugom Emilijom, sa kojom se rastao 2011. godine, a nekoliko godina kasnije se zvanično i rastao. Posle ovoga Kežman je stupio u emotivnu vezu sa Marijom Prerković, sa kojom je u vanbračnoj zajednici dobio sina Filiomon. Posle raskida 2014. godine Mateja je stupio u vezu sa Tarom Šumonjom koju je prošle godine oženio i sa kojom će očigledno dobiti peto dete.

Izvor: kurir.rs