Katarina Grujić se seli iz dvorca u luksuzni stan od 90 kvadrata na Beograd na vodi: Na poklon dobila ruže i stan od 225.000 evra

Katarina Grujić proslavila je na jednom beogradskom splavu 28. rođendan. Na poklon je dobila 101 ružu, čivavu, ali i stan. Katarina je okupila najuži krug prijatelja, gde ističe kako nema razloga niko da se ljuti ako nije pozvan jer nije pravila proslavu za 100 zvanica, već za 20. ljudi sa kojima provodi svakodnevnicu.

Definitivno poklon koji je obeležio njen rođendan jeste stan od 225.000 evra na Beogradu na vodi koji je dobila od roditelja.

„Nije imala pojma šta joj se sprema! Tata Gruja i mama Biljana rešili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kada su nedavno posetili Đanija, koji živi u tom elitnom nasilju, pa da su kaparisali stan od 90 kvadrata“.

„Ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe“.

Tata joj je uručio ključeve stana i rekao joj da već sutra može da se preseli. Kaća je počela da skače od sreće i ljubi i mamu i tatu.

„Iskreno ne bih još o tom delu privtnog života da pričam, kada sve bude zvanično i na papiru onda ćete i saznati“, rekla je Katarina.

Izvor: kurir.rs