Karleuša ostaje u Kini: Veliki razlog za slavlje u porodičnoj kući

Pevačica je već trebala da se vrati u Srbiju ali je odlučila da svoj boravak u Kini sa porodicom produži.

Naime, kako je Dušku danas rođendan, Karleuša je odlučila da će ona i devojčice ostati uz njega na njegov divan dan. Pevačica će se u Srbiju vratiti krajem nedelje jer je sledeće snimanje emisije „Zvezde Granda“ zakazano za ponedeljak.

Jelena je u ponedeljak bila na snimanju ovog muzičkog takmičenja, a zbog njenog stanja i torture kroz koju prolazi, sledeće snimanje je zakazano za naredni ponedeljak, saznaje Alo!

Pevačica Jelena Karleuša otputovala je u utorak sa ćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića nakon što su u javnosti osvanule njene fotografije koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu. Nakon fotografija osvanule su i poruke koje su bosanski fudbaler i srpska pevačica razmenjivali, a ona je za to vreme u Kini pokušala suprugu da objasni poreklo prepiski.

– Jelena do sada nije propustila nijedno snimanje takmičenja “Zvezde Granda”, ali je poslednje otkazano upravo zbog nje. Naime, ona je produžila svoj boravak u Kini zbog rođendana supruga. Duško danas puni 34 godine, a zbog krize u braku Jelena je odlučila da sa ćerkama ostane u Kini kako bi sa njim provele taj dan – kaže nam izvor koji je upućen u celu priču i dodaje:

– Još uvek ne znam kako će oni obeležiti Duškov rođendan, ali je evidentno da je JK tamo ostala kako bi spasla svoj brak, a zatim i poslala javnosti poruku da je sa njom i Duškom sve u redu. Ona će u Srbiju doći krajem nedelje, jer je sledeće snimanje poznatog muzičkog takmičenja zakazano za ponedeljak.

– Pred ćerkama se ponašaju kao skladan par i trude se da one ne osete da postoje bilo kakvi problemi. Njih dvoje su i razgovarali o skandalu o kojem bruji cela Srbija, ali i region, a kako su stvari još uvek sveže nisu doneli konkretnu odluku o tome kako će dalje – zaključuje naš izvor.

Izvor: blic.rs