Karleuša ne prihvata razvod, Tošić moli njene prijatelje da je urazume da potpiše papire

Duško Tošić podneo je papire za razvod braka i sve teže podnosi činjenicu da njegova supruga Jelena Karleuša ne prihvata činjenicu da on želi razvod, saznaje VIP.

Iako je prilično jasno da njihov odnos već duže vreme postoji samo na papiru, pevačica ni pod kojim uslovima ne želi da stavi tačku na svoj desetogodišnji brak i sporazumno se razvede od fudbalera. Duško, koji je spreman da ženi ostavi vilu od dva i po miliona i plaća paprenu alimentaciju za decu, u poslednje vreme bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka, otkriva izvor blizak fudbaleru za VIP.

– I pre nego što je Divna umrrla, Duško je na sve načine pokušavao da ubedi Jelenu da je razvod jedino rešenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene afere. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i s njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je ubedili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji – kaže izvor VIP magazina.

Kako saznajemo, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pok.jnom majkom Divnom.

– On je na njene zahteve odreagovao burno i objasnio da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt s njom, osim kada je o njihovim ćerkama reč. Tada ju je i otpratio sa Instagrama, što je dodatno podgrejalo priče da je razvod neminovan – kaže izvor VIP.

Povodom priča o razvodu, oglasila se i Jelena Karleuša, koja tvrdi kako se ne rastaje od Duška.

– Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina bolesnih umova. Ne verujte, ne čitajte i ne pridajte im značaja jer vas lažu – navela je Karleuša na svojim društvenim mrežama, iako je samo dan pre toga na istim napisala da na „ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovara isključivo tišinom“.

Izvor: alo.rs