Karleuša i Prija su u svađi zbog Cece – Jedna slika napravila pometnju: „Tebi ovaj šljam i polusvet ne treba“

Ovih dana mlada zvezda Aleksandra Prijović je u fokusu medijske pažnje. Osim koncerata i njenih uspeha, piše se i o svakodnevnim prozivkama koleginice Jelene Karleuše. Mnogi su zaboravili, ali njihov sukob datira još iz ranijih godina. Naime, Karleuša i Prija odnose su pokvarile zbog Svetlane Cece Ražnatović.

Pevačice su bile u odličnim odnosima, sve dok Prija nije objavila sliku sa Jeleninom ljutom suparnicom Svetlanom Cecom Ražnatović sa Kopaonika, nakon čega joj je Jelena uputila jedan savet.

„Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti sad ovo javno napisati: Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca… Tebi ovaj pulusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš“, poručila joj je između ostalog tada Karleuša putem društvenih mreža.

Aleksandra je nakon toga obrisala spornu sliku kao i sve komentare, a nakon toga je fotografiju ponovo objavila uz komentar kako na svom profilu želi da vidi samo pozitivnu energiju.

Zatim je usledila i Karleušina brutalna poruka:

„Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre“, napisala je Karleuša.

Nakon ovih teških reči Karleuša i Prija su se prvi put srele na aerodromu gde su letele istim avionom, a na aerodromu su ih čekale brojne medijske ekipe.

„Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa“, rekla je tada Prijovićka na pitanje šta će da radi kada sretne JK, a Karleuša je tada šaljivo poručila:

„Vi ste došli zbog nas? U šoku sam. Šta da vam kažem, drago mi je što i Aleksandra koristi usluge avio-transporta kao i ja. Da sam znala da ćete doći, našminkala bih se“, rekla je tada Jelena.

Karleuša je jedina pevačica sa kojom je Prija imala konflikt, a nekoliko godina kasnije Brenina snaja je izjavila da se njih dve nikada nisu posvađale.

„Nas dve se nikada nismo posvađale. Veoma poštujem starije kolege, Jelena meni može da bude i majka. Ja sam o sebi pročitala neke stvari, možda je u tom momentu nju nešto povredilo, to je njena stvar. Ja toj ženi želim sve najlepše i pozdravljam je kad se vidimo. Sve ružno neka ostane iza nas“, poručila je Prijovićka tada u jednom intervjuu.

Izvor: mondo.rs