Kako je Bane Mojićević prevazišao bračnu krizu: Napustio suprugu, pa joj se vratio

Pobednik prve sezone „Zvezda Granda“ Branislav Bane Mojićević oduvek je gradio karijeri isključiov pesma i glasom, ali i njemu se omakao jedan skandal iz privatnog života.
Naime, iako je godinama živeo u skladnom braku sa suprugom Milicom i njihovo dvoje dece, usledila je ozbiljna bračna kriza usled koje je privemeno promenio adresu stanovanja.

Napustio je porodični dom i to je krio od javnosti mesecima, a onda su njegove komšije sve otkrile u novembru 2017. godine, pa pevač nije imao kud i sve je priznao.
– Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene – priznao je Mojićević za „Blic“ i potom otkrio više detalja:

– Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odsustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo. Iskren je bio pevač u intervjuu koji je dao krajem krajem 2017. godine.

Nakon bračne krize Bane i njegova supruga uspeli su da povrate staru sreću i odnos kakav su ima li pre. Te pevač poslednje dve godine na društvenim mrežema objavljuje fotogarfije sa suprugom na kojima su nasmejani i srećni. A pevač se ne ustručava ni da supruzi uputi emotivne reči.
– Ljubav. Supruga. Podrška. Srodna duša – piše ispod fotografije Baneta Mojićevića na Instagramu na kojoj mu društvo pravi Milica, a koju je objavio 2018. godine.

Izvor: pulsonline.rs