Kako izgleda brat Miloša Bikovića koji se zamonašio: Ovo niste znali o njegovom životu (FOTO)

Miloš Biković jedan je od najpoznatijih mladih glumaca na našim prostorima. On je u prethodnom periodu nizao ulogu za ulogom, a najveću podršku za sve ono što radi mu pruža porodica, pre svega majka i brat.

Milošev brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, a Biković je često puta govorio koliko je vezan za brata. Njegov brat Iguman Mihailo Biković je ranije otkrio koliko mu znači brat.

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije otac Mihailo za „Blic puls“ i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

On je otkirio i nešto što do sada nije u javnosti.

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – dodao je.

Miloš je sa 16 godina starijim bratom izuzetno blizak. Ali su njihova životna interesovanja i pozicije dovele do toga da su često razdvojeni.

– Nedostaje mi brat. Često, često. Ali u svemu moraju da postoje žrtve zarad jednog višeg interesa. A taj viši interes je da svi dobijemo jedno dobro koje će oplemeniti naše duše- istakao je iguman.

Izvor: pulsonline.rs