Kaja se razvela po treći put, a ovo joj je prvi muž s kojim ima ćerku: Bio je u zatvoru, a evo kako izgleda

Pevačica Kaja Ostojić nedavno se razvela od Džunior Džeka, i tako i treći brak upisala kao propao. Ona se prvi put udala sa samo 19 godina, i to za „opasnog“ momka, Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

Pevačica se kasnije, 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka, a baš te godine je njen prvi suprug Nikola Dragojlović, poznat pod nadimkom Sova, uhapšen pod optužbom za rasturanje nedozvoljenih supst*nci.

Iako je godinama izbegavala da govori o bivšim muževima i njihovim porodicama, atraktivna pevačica je ranije otkrila kako se provela na prvoj svadbi.

„Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo“, kaže Kaja s osmehom na licu.

Inače, prilikom hapšenja kod Dragojlovića je pronađeno 60 grama nedozvoljene sup.tance. Kaja je tada rekla da nije znala ništa o Nikolinoj umešanosti u “prlj.ve poslove“, iako je često bila u kontaktu s njim.

Izvor: kurir.rs