Kaja Ostojić o prvom mužu: Nisam dobila nijednu alimentaciju, a psihički nisam bila spremna za bebu

Pevačica Katarina Kaja Ostojić trenutno uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a sada se osvrnula na brak sa prvim suprugom sa kojim ima ćerku.

Kaja je otkrila da su njeni roditelji bili protiv njene udaje, ali uprkos neslaganjima, 2002. godine udala se za Nikolu Dragojlovića.

„Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi“, počela je pevačica i dodala:

„Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri muzike, na čelu sa orkestrom Mirka Kodića. Bili su mi i roditelji, prećutno su svi bili okej, da ne kažem na silu… Ali taj dan i pamtim kao da je sve bilo na silu. Još sam bila u sedmom mesecu trudnoće, stomak do zuba, otečena, debela, napolju 38 stepeni. Taj dan mi nije ostao u lepom sećanju. Bio mi je loš, kao što je bio i taj brak“, iskrena je Ostojićeva.

Nevolje u raju krenule su još dok je Kaja bila trudna, a najveći pakao čekao ju je kada je na svet donela ćerku Nikolinu.

„U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: „Ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Možda sam luda.“ Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom nego da bude uz mene i ćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela papire za razvod braka“. priseća se Ostojićeva.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine.

Od momenta kada je ostavila prvog supruga, Kaja postaje samohrana majka.

„Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega! Nisam imala nikakvu pomoć ni bilo koje druge vrste. Prve dve godine ni traga ni glasa od njega, niti od njegovih. Taj period mi je bio baš težak, kao neka crna rupa. Sama sam je izdržavala… Tek kasnije je Nikola uspostavio kakav-takav odnos sa Nikolinom, koja je tokom raspusta odlazila kod njegove sestre i majke. Ali bez obzira na sve, ja sam Nikoli oprostila. Ne držim loša osećanja u sebi, ni loše uspomene, jer to dovodi do najgorih bolesti“, istakla je ona.

Izvor: kurir.rs