Kada sam saznala da je oženjen, rekao mi je da se razvodi, a onda mi se sve obilo o glavu

Žena koja je nekada bila nečija ljubavnica, posle mnogo godina doživela je da je izda muž i tako joj se vratila „karma“, kako kaže. Ova žena otkriva kako ćete najlakše saznati da li vas muž vara:

„Želim da žene znaju kada ih suprug laže. Otvorite svoje srce i shvatite da se sve dešava s razlogom. Prvo će početi puno da vas laže. Laže vas kao ženu, ali laže i ljubavnicu. Postaje rastresen, odsutan u svojim mislima…

Kada sam saznala da je moj partner oženjen nisam znala kako da reagujem, samo sam ga gurnula jako i rekla mu da ide, ali on je ostao i nastavio da me ubeđuje. Rekao mi je da se razvodi, da nije imao srećan brak i da je patio zbog dece. Nikada ranije nije razgovarao sa mnom o vezama, deci, porodičnom životu.

Primetićete da se više prilagođava i troši više novca. Ne znate gde i za šta se troši novac, pa kad zatražite objašnjenje, on se iznervira i pokaže vam velike račune za komunalne usluge, održavanje automobila i gorivo.

Može početi izmišljati lažne hirove samo da bi imao alibi ako insistirate… Odjednom počinje kasnije da ostaje na poslu i odlazi na službena putovanja. Ovo je dovoljan razlog za sumnju da nešto nije u redu. Gubi interesovanje za sve.

Najbolji način da saznate da li spava sa drugom je pokušaj da ga poljubite. Verovatno će odbiti vaš poljubac jer ga privlači neko drugi.

Često proverava mobilni telefon, često izlazi bez potrebe da „kupi nešto“, okrene telefon naopako kada ga ostavi na stolu. Sumnjivo je čak i ako iznenada stavi šifru za otključavanje.
Nadam se da sam bar malo pomogla ženama koje sumnjaju u iskrenost svojih muževa.“