Jutka se nije pojavio u jutarnjem programu, ali je poslao SMS: Evo šta je ponudio, a onda mu je Srđan u programu uživo rekao šta ima (VIDEO)

Smenjeni predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka jutros je trebalo da gostuje uživo u jutarnjem programu, ali se jednostavno nije pojavio.

Međutim, poslao je SMS – svoj zaštitni znak.

Gostovanje je bilo zakazano i od jutros najavljivano u emisiji kod Srđana i Jovane na TV Prva, ali pošto je Jutka odlučio da ne dođe pred male ekrane, voditelj Srđan pročitao je njegov SMS.

– Znate da smo vam jutros rekli da je danas naš gost trebalo da bude Milutin Jeličić Jutka, dobili smo sledeću poruku koja glasi: Dobro jutro, nisam u mogućnosti da dođem danas, ali pošaljite mi imejl adresu, da vam dostavim pisano saopštenje koje možete da emitujete – pročitao je sa mobilnog telefona u programu koji je išao uživo Srđan Predojević.

On je potom usmeno i pred kamerama odgovorio Jutki.

– Da Vam kažemo, nećemo Vam poslati našu imejl adresu i nećemo pročitati Vaše saopštenje. Sinoć smo se dogovorili da gostujete kod nas u emisiji, pošto niste došli… – rekao je Srđan slegavši ramenima.

Izvor: kurir.rs