Jeremićka raskrinkala Tanju Savić: Bila je na Jahorini sa zauzetim političarem, pa je ostavio zbog treće

Voditeljka Jovana Jeremić osim o prilikama u zemlji, očigledno je dobro obaveštena i o privatnom životu pojedinih pevačica. Ona je otkrila da je pevačica Tanja Savić u vezi sa mladim, bosanskim političarem, a sada je otišla i korak dalje, te otkrila detalje do sada tajne romanse.

„Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi“, otkrila je Jovana, a potom iznela i detalje o navodnom Tanjinom izabraniku.

„Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik. Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu“, ispričala je voditeljka i dodala:

„Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti njegovo ime. Znam i kad i gde su se sastajali. On je tada bio zauzet, imao je devojku. Problem je što ja sve znam“, objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila – Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

Sva je prilika da se radi o Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banja Luke, koji je sklon lepim i atraktivnim crnkama kakva je Tanja Savić.

Izvor: kurir.rs