Jelena Tomašević sigurnim koracima do Putina: Sva cveta, a razlog je i te kako opravdan

Jelena Tomašević nastupiće na spektakularnoj svečanoj ceremoniji zatvaranja petih Međunarodnih vojnih igara „Armija 2019“ u Moskvi pred najvišim predstavnicima ruskog državnog vrha.

– Nastup u parku „Patriot“ je veliki izazov, posebno iz razloga što se očekuje spektakularna ceremonija kojoj će, osim nekoliko desetina hiljada ljudi, prisustvovati i kompletan državni vrh Rusije, a možda i sam predsednik Putin. Izuzetna mi je čast što ću pevati na ovoj prestižnoj ceremoniji i neizmerno se radujem ovom nastupu, koji će, sigurna sam, biti jedan od najlepših u mojoj karijeri – rekla je Jelena Tomašević.

Podsetimo, Jelena je već nastupala na velikim scenama Rusije. Pre deset godina pevala je u Kremlju, sa Boaz i Sirušo, pesmu „Time to pray“, snimljenu nakon njihovog upoznavanja na Eurosongu, a prošle godine je imala nastup na Krimu, u Sevastopolju, na manifestaciji „Ruska mašta“, pred sto hiljada ljudi, na poziv Aleksandra Zaldostanova, lidera najvećeg ruskog motociklističkog kluba „Noćni vukovi“, inače, velikog prijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina.

Izvor: kurir.rs