Jelena Karleuša opet u centru dešavanja: Pevačica prijavila Duška, pa se brzo predomislila

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji juče oko 18 časova da ju je suprug Duško Tošić tu*ao u njihovom stanu na Dedinju, ali se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Organi reda izašli su na teren i obavili razgovor s njom. Kako kažu naši izvori bliski ovom paru, pevačica je izjavila da je suprug psihički malt.etira, da je nas.nuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Policija je obavila razgovor i sa Duškom, koji je tvrdio da nije fizički napao Jelenu već da su razgovarali o braku jer imaju nesuglasice. Tošić je, kako saznajemo, pod merom samoizolacije zbog koronavirusa pošto je doputovao iz Kine, pa su organi reda morali da pozovu sanitarnog inspektora. On je rekao da fudbaler mora da ostane u karantinu. Zasad, kažu naši izvori, protiv njega neće biti podneta krivična prijava, ali su i on i Jelena upozoreni da će biti procesuirani ukoliko se incident ponovi.

Duško se nije oglašavao ovim povodom. Jelena je, nakon što su brojni portali objavili da ju je suprug tukao, promenila ploču i brže-bolje napisala da je sve to laž.

– Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi proverila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o na.ilju. Na žalost mnogih, mene niko nikad nije pret.kao – napisala je Jelena na Instagramu.

Izvor: kurir.rs