Jelena Karleuša je terala Divnu da obavi jednu stvar, ali ona nije poslušala

Razlog odlaska Divne Karleuše je gušenje od krvi. Jelena Karleuša poslednji put je videla majku u petak uveče, samo trideset sati pre nego što je zauvek otišla.

Naime, njih dve su viđene u restoranu gde su zajedno večerali. Prema izvorima, Divna je priznala svojoj kćeri da kašlje krv.

– Iako je tokom januara Divna posetila bolnicu u Istanbulu, a zatim je izvršila sve neophodne kontrole, u njenom telu nije bilo kancerogenih ćelija. Međutim, zbog terapije, njena pluća su počela da krrvare. I tokom te noći krv je apsorbovana. Jelena je to primetila i rekla da odmah treba da ode u bolnicu, ali zato što je morala da radi, insistirala je da Divna sama ode kod lekara. Nesreća se dogodila u nedelju ujutro. – kaže izvor za srpski „Skandal“.

– Kako su stajale stvari, za Divnu nije bilo spasa, i da je poslušala Jelenu i ranije otišla kod doktora. Kada je saznala za vesti, Jelena je sletela na aerodrom i otišla u bolnicu gde se pobrinula za majku. Obukla ju je i pripremila za poslednji ispraćaj. Čak je i našminkala, svi smo se pitali kako je mogla – objašnjava izvor.

Najverovatnije, Jelena će se 27. marta vratiti u Zvezde Granda, koja će biti emitovana za tri nedelje.