Jelena Janković se uselila u stan kod doktora: Teniserka presrećna zbog prinove

Bivša srpska teniserka Jelena Janković pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu ali i to da je s doktorom odnedavno započela zajednički život.

Prema saznanjima redakcije, Barać ima nekoliko nekretnina u Beogradu, ali najkomotniji stan je upravo onaj gde su rešili da zasnuju svoju porodicu. Njih dvoje će za šest meseci dobiti ćerku i već su počeli s pripremama za taj dan.

Jedna njihova komšinica, koja ne želi da joj se ime pominje u medijima, rekla je da ni ona nije neko vreme viđala Snežanu i Veselina, ali jeste Jelenu.

– Jelena je dolazila pre mesec dana. Bilo je još lepo vreme i čini mi se da joj se još tada nazirao stomak. Baš smo pomislili da je u drugom stanju. Lepo i srećno je izgledala. Što se njenih roditelja tiče, njih nisam duže vreme videla – rekla je komšinica.

Posetili smo i Dedinje, gde Jankovićeva ima stan u koji često dolazi nakon selidbe.

– I kad je tu, ona slabo izlazi. Svakako i kad ide negde, uglavnom kolima izađe kroz garažu. Trudna je sigurno, nosi široke kapute i deluje kao prava trudnica – kaže jedan komšija iz zgrade, koji nije bio raspoložen za fotografisanje. Podsećanja radi, Jelena i Branko su se upoznali nakon teniskog turnira koji je u junu održan u našoj prestonici. Nakon sumnje da ima koronu, teniserka je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je upoznala doktora, s kojim je počela da se viđa mimo ordinacije.

Izvor: kurir.rs