Jelena Đoković ovim rečima podigla veliku prašinu, komentari se samo nižu: „Odakle meni pravo?“

Jelena Đoković često javno deli svoja razmišljanja, pa i strahove, u nadi da će i druge motivisati da se suoče sa istim.

Supruga Novaka Đokovića ovog puta sa pratiocima na društvenim mrežama podelila je citat u kome se, po svemu sudeći, pronašla i koji ju je naveo na razmišljanje.

– Naš najveći strah nije da nećemo biti sposobni. Naš najveći strah je da ne postanemo bezgranično moćni. Najviše nas plaši naša svetlost, a ne naša tama. Pitamo se: Odakle meni pravo da budem tako brilijantan? Ali odakle ti pravo da to ne budeš? To što ti sebe činiš manje značajnim, ne služi svetu. Ograničavati sebe, samo da se drugi oko tebe ne bi osećali nesigurno, nije produhovljeno. Jer kada dozvolimo svojoj svetlosti da sija, dajemo time i drugima dozvolu da zablistaju. Kada se mi oslobodimo straha, onda naše prisustvo automatski oslobađa sve oko nas. M. Vilijamson – piše u objavi koju je podelila Jelena Đoković.

„Hvala, baš mi je ovo trebalo“, „Bravo“, „Predivno“, samo su neki od komentara koje je Jelena dobila kao odgovor na ove reči.

Izvor: blic.rs