Jedino osobe rođene u znaku Strelca uradiće sve za vas

Ne stide se da jure za osobama u koje su zaljubljeni, jer su uvereni da su oni upravo ono što im treba.

Mnogi ljudi misle i govore da su spremni da se žrtvuju i sve ostave zbog ljubavi, međutim to bi u radile samo osobe rođene u jednom horoskopskom znaku. Jedino za koga možete da budete sigurni da bi sve napustio za vas je Strelac.

Iako su tvrdoglavi, spreni su da urade sve kako bi se borili za onoga koga vole. Međutim, zbog svog promenljivog raspoloženja i avanturističkog duha oni nisu baš zaljubljive prirode.

Ali kada jednom pronađu osobu koja ih ispunjava i smatraju je srodnom dušom, oni će učiniti sve da osvoje i zadrže tu osobu.

Ne stide se da jure za osobama u koje su zaljubljeni, jer su uvereni da su oni upravo ono što im treba. Zbog nezrelog karaktera često im je teško da zadrže partnera dugoročno pa su za njih, uprkos njihovoj velikoj požrtvovnosti, potrebni snažni živci.

Oni su veseli i zanimljivi saputnici koji ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost. Svi njihovi osećaji i želje usmereni su na brzu i momentalnu akciju.

Strelci fasciniraju svojom otvorenošću, vedrinom i razmetljivošću koja ponekad čak bode čoveka u oči. Međutim niko nije savršen, a očekivati od Strelaca bilo šta tako bilo bi ludo i uzaludno. Oni su mudar, inteligentan znak snažne energije koja ih uvek vodi u centar svih zbivanja. Izrazito su istinoljubivi i često netaktično iskreni.

Izvor: superzena.b92.net