Jasni znakovi koji pokazuju da on više nije zainteresovan za vas i da vas smatra alternativnom opcijom

1. Tretira vas kao opciju, a ne kao prioritet

Ako stalno pokušavate da napravite planove sa njim, ali on uvek ima prečih posla, onda ste verovatno samo njegova druga opcija. Bez obzira koliko je zauzet, uvek ćemo naći vremena za osobu do koje nam je stalo, zar ne? Da je želeo da vas vidi makar na 5 minuta, onda bi on našao način. Nikada ne smete dozvoliti sebi da budete nečija opcija i alternativa, već samo prvi izbor.

2. Ne pokazuje svoje emocije

Ponekad je muškarcima teško da pokažu svoje emocije, jer dosta njih nemaju pojma kako to da rade. Neki muškarci su naučeni da ne pokazuju ljubav, jer se to smatra slabošću. Ponekada deluju kao da su programirani da budu hladni i deluju bezosećajno, ali to nije istina. Dakle, oni su takođe puni emocija, iako to nerado priznaju. Ali, važno je da znate da ako vas neko voli, on će pronaći način da vam to i pokaže. Neće vas pustiti i ignorisati vaše pozive ili poruke.

3. Ponaša se kao da ga ne zanimaš

Ako se muškarac ponaša kao da ga ne zanimate, onda je to zaista tako, ne igraju nikakvu igru. Ako vam se neko zaista dopao, ali vas je on iskulirao, treba da shvatite da tu nema ničega. Postoje mnogo načina na koje bi on pokazao zainteresovanost, ali to jednostavno ne radi. Verovatno ne postoji varnica među vama.

4. Uvek je sebičan

Ako vas nikada ne pita kako je bilo na poslu ili šta ste radili u toku dana, to je znak da vi njega zapravo i ne zanimate. Ako stalno priča o svojim problemima, a vaše zanemaruje ili menja temu kada pokušavate da razgovarate sa njim, onda imate posla sa sebičnim muškarcem koji vam ne može pružiti sigurnost i ljubav za kakvom tragate. Ako je neko zainteresovan za vas, on će uraditi apsolutno sve da ga primetite. Setite se da vredite i da je svaki čovek vredan pažnje.