Janjuš pobegao iz Zadruge zbog ćerkinih reči, a potom je proveo dan sa bivšom suprugom

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz Zadruge kako bi se pomirio sa bivšom suprugom.

Čim je napustio imanje u Šimanovcima, on je pozvao bivšu suprugu Enu, od koje se razveo zbog Maje Marinković, i otišao da se nađe s njom.

Da će napustiti rijaliti, Janjuš je odlučio u nedelju, pošto ga je produkcija izvela na glasanje. Tada je od nepoznate žene koja je stajala u redu uzeo mobilni telefon i nazvao Krunu.

– Dograbio je telefon i odah pozvao ćerku! Čim mu je čula glas, Kruna je počela da plače. Rekla mu je: „Tata, dođi kući, nedostaješ mi! Mama kaže da si ove sezone dobar i da joj mnogo fališ.“ Obezbeđenje je spazilo da razgovara s ćerkom, i otelo mu telefon iz ruku, a Janjuš je zbog toga napravio scenu. Tada je odlučio da se što pre vrati Eni – priča izvor.

On dodaje da je bivši košarkaš plan za bekstvo poverio jedino Filipu Caru. Rekao mu je: „Nisam želeo da budem ni sa jednom devojkom u rijalitiju da bih dokazao Eni koliko je volim. Želim opet da imam srećnu porodicu! Kajem se zbog svega što sam joj uradio! Nije zaslužila da je povredim, pogotovo ne da je javno izdam. Život bih dao za nju i Krunu!“ Car je pokušao da ga ubedi da izdrži još tri meseca do finala „Zadruge“, ali mu je Janjuš rekao da ne može da čeka više ni minut, te je pobegao – kaže sagovornik.

I dok su cimeri nagađali zbog čega se Janjuš zadužio, on je celi dan provodio sa Enom. Ceo dan su razgovarali, a posle podne su bili sa Krunom na ručku.

Izvor: informer.rs