Iznervirao se zbog društvene mreže: Ne umem da letujem „po novom“ u Grčkoj, keva me nije naučila

Sezona letovanja je uveliko u toku, ljudi koriste društvene mreže kao savetnika gde i kako letovati, na grupama posvećenim Grčkoj svakodnevno se postavi dosta pitanja na ovu temu, a neka od njih su zaista bizarna. To je primetio i D. S, koji kaže da je zbog ovakvih Fejsbuk grupa zaključio da on, zapravo, ne zna da letuje.

„Ja ne umem da letujem! Keve mi! Mislio sam da znam, ustvari, bio sam ubeđen da sam apsolvirao letovanje u Grčkoj! Da nije ovih grčkih grupa, nikad ne bih saznao sta sve nemam pojma i šta sam sve propustio. Ali moram da kažem, nisam ja kriv! Tamo sedamdesestih, keva nas pokupi, spakuje nas u kola, prespavam put do Grčke i probudim se u Platamonu znojav kao da su me iz mora izvadili. Obuče mi kupaće gaće, opiči me po bulji i kaže: „Aj marš napolje!“ Kakvi Autani i komarci, klima uređaji i ostalo, ćuti i uživaj.

Ovo sad, nemam pojma da postoje imena plaža i da je fensi obići ih sve, nisam znao šta sve mora da se nosi od hrane, pića, da li doktori znaju srpski, da li ima „Lidl“, da li je u Grčkoj prljava voda. Zaboli me mozak kad čitam šta je sve neophodno da se pripremi pre letovanja, šta treba raditi na letovanju, koje informacije su obavezne pre, za vreme i posle boravka u Grčkoj, meteorolški izveštaji samo pljušte, prognoze vremena, toplota vode, visina talasa u cm…

Mene to keva i ćale ništa nisu naučili, i ja i dan danas idem da letujem kako sam video od njih, ali kužim da grešim! Pa ja idem i išao sam u Grčku nepripremljen, totalno nezaštićen od svih nedaća koje letovanje u Grčkoj kao takvo nosi sa sobom. I da vam kazem, samo me prođe neka jeza niz leđa kad se setim. Uhvati me strah saznanjem da sam išao grlom u jagode na takve opasne poduhvate ne razmišljajući kakve sve opasnosti donosi letovanje u Grčkoj.

Pa ja sam imao sreće koliko sam težak, a nisam malo! Preživeti Grčku i letovanje gotovo goloruk, pa to je herojski cin!

Zaključak – JA NE UMEM DA LETUJEM (po novom)“

Izvor: telegraf.rs