Iznajmili su apartman za 70 evra, pa poslali ljutu poruku: Kada su ušli u sobu bili su u neverici (FOTO)

Traženje apartmana na internetu uvek je lutrija – ne znate što možete očekivati dok ne dođete na mesto događaja. Na fotografijama sve izgleda savršeno, a u stvarnosti se turisti neretko razočaraju.

Isto su doživeli i turisti koji su došli na odmor na Novi Zeland.

80 dolara sedmično za – perionicu veša

Prvobitna sreća, jer su pronašli sobu u jednoj kući po relativno niskoj ceni ubrzo je prerasla u očaj, jer ih je zavarala fotografija spavaće sobe, koja, kako su izjavili, uopšte nije bila soba. Naravno da je oglas bio predobar da bi bio istinit.

S jedne je strane sobe stajao maleni krevet s ogledalom, a s druge – Mmašina za veš, korpa za prljavi veš, te sudopera. Da, ispostavilo se kako je soba koju su unajmili po ceni od 80 dolara za jednu sedmicu boravka bila tek nadograđena perionica veša u porodičnoj kući.

U oglasu je navodno stajalo kako se veš mašina sme upotrebljavati isključivo subotom ujutro, piše NZ Herald. Takođe, je navedeno da kuća ima velike vrtove s avokadom, te spa. Oglas je u međuvremenu uklonjen s mrežne stranice Trade Me, s obzirom na pompu koju je izazvala pritužba gostiju.

Šef sigurnosti spomenute stranice George Hiotakis izjavio je kako je važno da iznajmljivači objavljuju iskrene oglase i jasno navedu šta tačno nude.

“Iznajmljivanje perionice veša nije nešto gde bi iko voleo da boravi”, rekao je za NZ Herald.

Izvor: espreso.rs