Izgledala je veličanstveno: Maja se nije slikala za 18. rođendan u luksuzu i šampanjcu, već u polju svog sela (FOTO)

Maja Jović iz sela Boževac, blizu Požarevca, pre nepunih mesec dana napunila je 18 godina, a njene fotografije sa punoletstva oduševile su mnoge na društvenim mrežama.

Naime, kada je trebalo doneti odluku kakvu tematiku slika odabrati, ona je u saradnji sa fotografom odabrala da to budu polja žita i suncokreta, njenog rodnog sela. Ista ona polja, koja sa ocem i majkom ide da obrađuje.

U cvetnoj dugoj haljini, ličila je na princezu, ali onu kojoj nije bio potreban sjaj, skupa kola i luksuzni ambijent da bi baš tako izgledala. Skromno, na zlatnim poljima, Maja je bila veličanstvena, a otkrila nam je kako je došlo do te ideje.

– U potrazi za lepim mestom za fotografisanje za 18. rođendan, a s obzirom na to da je većina lokacija uglavnom viđena, u dogovoru sa fotografom došli smo na ideju da slikanje obavimo u polju što se meni veoma svidelo – počinje priču za Telegraf Maja.

Na naše pitanje, da li se inače bavi poljoprivredom pored svojih roditelja, odgovara nam potvrdno.

– Živimo u takvom kraju da se ljudi pretežno bave poljoprivredom i moji roditelji se takođe bave poljoprivredom. Pohađam Medicinsku školu u Požarevcu, a kada sam na raspustu ili vikendom kada dođem u selo, ako su u toku neki radovi vezani za poljoprivredu, volim da učestvujem u njima – kaže naša sagovrnica.

Iako se školuje za zdravstvenog radnika, njena želja je da se bavi poljoprivredom.

– Volela bih da se bavim poljoprivredom i pošto sam ljubitelj prirode ništa mi od poljoprivrednih poslova ne pada teško. A roditeljima je veoma drago što im pomažem u polju i ponosni su na mene uz to što završavam školu – kaže nam ova lepotica kojoj nije strano da se lati nekog posla.

Kako kaže, poslovi koji se obavaljaju uz pomoć traktora su obavezni, a da ga vozi nije joj teško, niti ima strah.

– Nije teško, skoro sam položila za auto, tako da sada sve mogu da obavljam. Volim sve poslove u polju – rekla je Maja.

Sa Majom smo razgovarali i o onim „običnim“ fotografijama sa 18. rođendana, s obzirom da je takvih sve više, te se razlike u mnogo čemu i ne vide.

– Standardne fotografije su ustaljene kod svih slavljenika, što je sasvim u redu. Ja sam ipak odabrala nešto drugačije – skromno nam je odgovorila.

Izvor: telegraf.rs