Izašli smo svako sa svojim društvom, sreo sam je kasnije – evo šta se dogodilo

Moja devojka i ja složili smo se da bismo naredne subote trebali malo odmoriti i izaći s prijateljima, svako sa svojim društvom.

Zajedno smo par meseci, a otkad smo u vezi non-stop smo zajedno, uvek izlazimo zajedno i u većini slučajeva želimo biti sami. Ali moji prijatelji su mi počeli govoriti da sam ih zapostavio zbog devojke i da se retko viđamo.

Predložio sam joj da naredne subote svako izađe sa svojim prijateljima. Pristala je.

Došla je subota, spremio sam se i izašao s prijateljima. Bilo mi je odlično, shvatio sam da mi je nedostajala njihova energija. Bili smo u kafiću, a onda smo otišli do diskoteke. Oko mene je bila gomila devojaka, sve u minićima i visokim potpeticama.

U gomili sam prepoznao svoju devojku. Cela znojava, mokra, skače. Na sebi je imala običnu bluzu i farmerice, skakala je i igrala kao da je na času aerobika, a njene prijateljice ukočene stajale su pored nje, obučene u preuskim suknjama i visokim štiklama.

Moja devojka je skakala i igrala je kao da joj je to poslednje, tako obučena i „nesređena“, a oko nje je milion momaka, neki joj prilaze, ali ona to odbija.

Stajao sam sa strane, posmatrao je i bio sam najsrećniji kad sam video koliko je lepa i pozitivna, a pritom je moja. Najbolji poklon od Boga, sada je volim još više!