Ivana Dudić raskinula veridbu: Sada je otkriven razlog rastanka – dugo je krila istinu

Srpska glumica Ivana Dudić odlučila je da raskine vezu sa dečkom Milošem pre dva meseca. Ona o svom privatnom životu retko govori o javnosti, a poštovala je i njegovu želju da se ne eksponira.

Tako je bilo sve vreme dok je trajala njihova veza i niko ne zna kako Miloš izgleda. Njih dvoje su odlučili da se rastanu bez pompe, a popularna glumica to nije javno obelodanila.

– Njih dvoje su bili zajedno godinu i po dana. Od prvog trenutka su znali da je to to. Čak su se i verili. Veza im je bila intenzivna i svi koji ih poznaju mislili su da su zajedno mnogo duže nego što zapravo jesu. Dudićkin život totalno se promenio nakon što su ona i njen partner leta 2021. godine doživeli nesreću nakon koje je on teže povređen. Bila je uz njega, ali nikada se s njim nije pojavila ni na jednom događaju. Bila je svesna šta njen posao nosi sa sobom, nije želela da ljudi komentarišu njen izbor partnera, zbog toga nikada nije pričala o svom emotivnom životu, već samo o poslu – ispričao je izvor.

Prema njegovim rečima, Ivana i Miloš su ostali u dobrim odnosima:

– Odlučili su da je tako najbolje za oboje. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju. Ipak, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Izvor: glossy.espreso.co.rs