Ivan Ivanović: “Ovo nije borba između mene i Vučića. Sada se sve sme, ali to ne znači da ću…”

“U ovom trenutku je Jutjub jedino mesto na kome mogu da radim”, rekao je Ivanović u velikoj ispovesti u aktuelnom broju Nedeljnika pred emisiju koja startuje ovog petka uveče

“Nisam dobio ponudu za bilo kakav posao. Verovatno nisam dovoljno dobar pa se čeka da se pojavi neko kome sam potreban ja takav nikakav. Dosta je bilo zezanja i ponižavanja. Platiće se cena koja treba da se plati i neko mora da podvuče crtu i kaže: “Druže, ovo je previše. Tako da ne dozvoljavam takva razmišljanja, ali jasno mi je da nijedna nacionalna frekvencija ne može da dozvoli luksuz da radim kod njih”, rekao je Ivan Ivanović u velikoj ispovesti u aktuelnom broju Nedeljniku.

On je, odgovarajući na pitanje hoće li emisija “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem” biti “hardkor”, oštrija nego što je dosad bila – ne samo zato što Jutjub to dozvoljava – Ivanović je rekao da ne misli da treba da bude takva.

“Ljudi treba da shvate da ovo nije nikakva borba između mene i Vučića. Radiću emisiju koju sam radio i do sada ali sada mi niko neće praviti probleme. Sada se sve sme, ali to ne znači da ću emisiju da pretvorim u političku. To će biti humoristički program ali neće biti intervjua jer mi je glupo da radim intervju u svojoj sobi. Zove se “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem” jer love nema”.

Na pitanje da li ima tremu pred prvu emisiju, Ivan Ivanović rekao je da je ima i da je uzbuđen.

“Veliki je korak i za mene i ekipu. Imam silno uzbuđenje. Navikao sam na veliku binu i mnogo publike, a ovde ćemo imati četiri žene u publici i to je to. Iskreno, jedva čekam da vidim kakav ću biti u tim okolnostima. Ali nemam veliki strah. U ovom trenutku je Jutjub jedino mesto na kome mogu da radim. Moraš biti spreman na sve. Radiću na Jutjubu i to ne vidim kao problem”, ispričao je, između ostalog, Ivan Ivanović.

Izvor: a1info.net