Ivan Ivanović: Naš cilj je pre svega da se borimo za slobodu misli i govora

Poznati televizijski voditelj koji je nedavno prestao da radi za Televiziju Prva Ivan Ivanović, a koji u aprilu počinje da radi za TV Novu S, koja se trenutno zove Top kanal, izjavio je da je problem što ovom režimu ni poštenje ni istina ne odgovaraju, ali da je „naše da istrajavamo“.

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ od aprila će ponovo biti pred televizijskim gledaocima, uz „Utisak nedelje“ Olje Bećković i „Mentalno razgibavanje“, koje će voditi Darko Mitrović i Veljko Pajović, piše list Danas u sutrašnjem broju.

„Naš cilj je pre svega da se borimo za slobodu misli i govora“, kaže Ivanović i dodaje da, što se tiče televizija, država drži pod kontrolom sve, osim nekoliko kablovskih kanala, a od dnevnih novina tu je Danas i nekoliko portala kao glasovi razuma u medijskom jednoumlju.

„Niko od nas nema ambiciju da se bori protiv nekoga, već da kao profesionalci svoj posao radimo pošteno i iskreno, i pre svega istinito“, poručio je Ivanović.

Darko Mitrović, jedan od autora „Mentalnog razgibavanja“ rekao je da Nova S predstavlja proboj kroz medijski mrak i da će njen program biti mala revolucija na televizijskom nebu Srbije, koja će doneti preko potrebnu slobodnu reč.

Izvor: rs.n1info.com