Ivan Gavrilović otkriva sve detalje veze sa Marijom Milošević: „Poklonila mi je bež majicu koju je Sloba nosio u Dejtonu“

Kada je devedesetih godina na čelu Srbije bio Slobodan Milošević, aktuelna je bila priča o vezi njegove ćerke Marije sa pevačem Ivanom Gavrilovićem. Sada se Ivan priseća detalja njihove veze i otkriva do sada nepoznate činjenice.

„Upoznao sam Mariju u diskoteci ‘Košava’. Neka devojka naiđe, zgodnjikava, crna perika, sve u fulu, zgodnjikava. Nismo se čestito ni upoznali, počeli smo da se ljubimo i grlimo. Provedemo predivnu noć. Ona mi je ostavila i vizit kartu. Sutra se budim i u fazonu sam kako sam upoznao neku super devojku u klubu. Pogledam vizit kartu a tamo piše – Marija Milošević. I ja ne mogu da verujem da sam toliki maler“, započinje Ivan svoju ljubavnu priču.

Gavrilović je odlučio da je ne zove, ali Marija je pozvala njega.

„Kako da joj kažem ne, jer me ne bi onda bilo na TV-u, a bilo je to i diktatorsko vreme. Počeli smo da izlazimo i vremenom je ona počela da mi se dopada. Bila je iskrena devojka, nije volela to što su bili njeni roditelji. Ona je mene odmah povela u Tolstojevu 33. Preselili smo se tamo. Bilo je jako lepo. Tu je bila ona sama. A volela je i često da dođe kod mene u Paje Jovanovića, da se otuđi od svega toga. Iz kaprica je držala auto star 20 godina blizu njene vile, i onda se mi iskrademo noću da nas ne bi pratilo obezbeđenje, uđemo u auto i odemo do mene“, otkrio je Gavrilović.

Pevač je tada živeo na Zvezdari. Roditeljima nije odmah otkrio ko mu je nova devojka, pa je Marija prilikom dolazaka kod Ivana stavljala periku.
Ivan otkriva i da je njegov otac, posle par pića u opuštenom izadanju,zapevao pesmu Slobinoj ćerki: „Ej, Marija, da si malo starija“. Kada mu je Ivan stavio do znanja kome peva, njegov otac se izvinjavao Mariji, a ona mu je naravno oprostila.

„Mnogo su joj se ulizivali. Ja sam joj iskreno govorio šta mislim. Meni pare tad nisu trebale, lepo sam zarađivao. Slobu sam jednom video, kad smo išli u Grčku. Inače, dala mi je na poklon jednu bež majicu koju je Sloba kako kaže nosio u pauzama tokom pregovora u Dejtonu. Sećam se jednom zove Slobu telefonom i pita ga šta radi a on popravlja veš mašinu. Ja rekao Mariji da mu kaže da ću doći ako treba pomoć. Ma jok, reče nam on, samo se vi deco zabavljajte, samo da nađem motorcangle pa ću ja to sam srediti. Ej on je sam popravljao veš mašinu u Užičkoj“, prisetio se Ivan.

Izvor: mondo.rs