Ispovest mladića – godine idu, a ništa se ne menja: Ima 23 godine, a nikada nije imao devojku

Nije mu jasno zašto ga devojke gledaju samo kao prijatelja, a njegovog prijatelja, koji se prema njima odvratno ponaša, obožavaju.

Terapeutkinja portala „The Sun“, Deidre, nadaleko je poznata po svojim savetima, pa tako svakodnevno dobija brojne probleme, u kojima je ljudi mole za pomoć.

Ovoga puta obratio joj je mladić koji kaže kako se nikada nije držao za ruke ili poljubio s nekom djevojkom, a ima 23 godine.

– Nikada nijedna djevojka nije pokazala ni najmanji interes za mene. Kupio sam paketić kond.ma pre tri godine i još uvek nije otvoren. Svaka cura koju upoznam odmah me pretvori u prijatelja – ispričao je Deidre ovaj mladić, koji nastavlja, kako je izrazito ljubomoran, kada u javnosti vidi srećne parove.

Muči ga i to što u svojom krugu prijatelja, ima jednog dečka koji, nema problema s privlačenjem devojaka, iako se prema njima grozno odnosi. Kaže da se prema njima odnosi kao da su komadi mesa, a one svejedno dolaze do njega kada pucne prstima.

– Ako on može imati devojke, šta ja pogrešno radim – upitao je.

– Loši momci privlačni su ženama, koje zbog svojih životnih iskustava, smatraju kako ne zaslužuju bolje – kazala je Deidre.

Objasnila mu je kako prava osoba za njega verovatno još uvek nije došla, ali kako je najbitnije da ne posustaje.

Izvor: espreso.rs