Isplivali novi detalji: Porođaj Jelisavetu i Tea koštao 20.000 dolara, a nisu ga oni platili

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić juče ujutru dobili su ćerku kojoj su dali ime Petra, ali novopečeni roditelji neće moći odmah da izvedu svoje dete iz Amerike zbog carinskih propisa koji tamo vladaju.

Poznata glumica porodila se u privatnoj klinici u Los Anđelesu oko pet časova ujutru po evropskom vremenu, i sve je proteklo u najboljem redu. Ona se lekarima javila dan ranije, kada su se pojavili porođajni bolovi, a nakon samo nekoliko sati na svet je donela ćerkicu.

Radosnu vest prva je objavila glumičina sestra Milica koja je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj je balonima ispisano bebino ime. Ona je takođe u Los Anđelesu, gde je sa Jelisavetom provela poslednje trudničke dane, obilazeći razne znamenitosti.

Teo zaplakao kad je video ženu i bebu:

Jelisaveta Orašanin porodila se juče ujutru u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu, gde porođaj košta 20.000 dolara! Međutim, par nije morao da brine o novcu, jer je Teodosić osigurao svoju suprugu preko sebe, pa je bolničke račune isplatio košarkašev tim.

– Porođaj je protekao u najboljem redu, Jelisaveta i beba se osećaju odlično. Ponosni tata Teo odmah je obišao Jelisavetu i bebicu i bukvalno zaplakao od sreće kad ih je video. Teo je poslednjih meseci insistirao da bude sa Jelisavetom tokom porođaja, ali su se na kraju dogovorili da je ipak bolje da ne bude prisutan – kaže izvor blizak paru.

Već za nekoliko dana Jelisaveta će ostati sama sa novorođenčetom na američkom tlu, jer Teodosić stiže u Beograd, gde će se u ponedeljak sastati sa ostatkom reprezentacije Srbije, a dva dana kasnije otputovaće za Estoniju na utakmicu za kvalifikacije na Svetsko prvenstvo u košarci. Međutim, po svemu sudeći proširena porodica Teodosić već za koji mesec za stalno će se preseliti u Beograd, ili u neki drugi evropski grad, jer Miloš od pre nekoliko dana više nije igrač LA Klipersa.

Izvor: kurir.rs