Isplivali detalji tajne veze: Ovo je tranvestit sa kojim je bio Zvezdan Slavnić – „odmah mi je rekao da mu se dopadam“

Već izvesno vreme kruže priče da je pre ulaska u „Zadrugu“ Zvezdan Slavnić imao aferu sa jednim transvestitom. Da je ova priča istinita, potvrdio nam je upravo taj transvestit, koji se javio i odlučio da otkrije sve detalje njihovog odnosa, i na celu tu priču zauvek stavi tačku.

– Istina je da sam bila sa Zvezdanom u šemi nekoliko meseci pre njegovog ulaska u „Zadrugu“. Upoznali smo se u jednom klubu i odmah mi se svideo fizički. Skroz je moj tip muškarca. Odmah mi je rekao da mu se dopadam i da bi hteo da proba sa transvestitom… Iznajmili smo stan na dan. Taj prvi put je sve bilo savršeno – ispričao nam je on.

On ističe i kako nije ni znao da je u pitanju Zvezdan Slavnić i da je to saznao tek kada ga je video na televiziji.

– Zvezdan nikada nije pričao o svom privatnom životu sa mnom. Nekoliko puta me je uhvatio za vrat. Uspela sam nekako da dođem do njegove žene Ane. Poslala sam joj neku našu prepisku da bi znala kakav je on čovek. Znam da je to teško podnela – završio je on svoju ispovest.

I Anina kuma i najbolja prijateljica Milena Kačavenda potvrdila je da je Ćurčićeva saznala da je Zvezdan imao šemu s transvestitom.

– To smo saznali po njegovom ulasku u rijaliti, zahvaljujući raznim dokazima i prepisci. Ana je bila šokirana i zato je na ozbiljnim lekovma – kratko je prokomentarisala Milena.

Izvor: kurir.rs