Isplivale informacije o linijskom sudiji zbog koje je Novak izbačen sa US Opena: Laura nije očekivala ovakvo ponašanje javnosti

Linijski sudija Laura Klark koju je Novak Đoković slučajno pogodio lopticom nakon čega je diskvalifikovan sa US Opena, nije se oglašavala u javnosti posle spornog događaja.

Sudija Laura Klark, obeležila je turnir ni kriva ni dužna, dospela je u žižu javnosti i glavna je tema već nekoliko dana u svetskim medijima.

Teatralan nastup Laure Klark, kojoj je odmah ukazana lekarska pomoć na terenu, a zatim je i odvedena sa terena, značilo je da Novak nema šanse da izbegne eliminaciju.

Danima o Lauri Klark nismo čuli ništa nakon incidenta, osim što je isplivalo da je u pitanju veliki ljubitelj alk0hola, kao i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i da je imala veliku životnu trag.diju 2008. godine, kada joj je sin pog.nuo sa 25 godina.

Novu informaciju o Lauri dala je direktorka turnira Stejsi Alaster, koja je najavila da će Klarkova vratiti na turnir i da će suditi u završnici, ali je i rekla da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

„Imala je dobru negu. Mediji su je malo šikanirali. Mislim da to nije očekivala. Znam dobro tu ženu i srećna sam da je dobro“, rekla je Alastereova.

Izvor: kurir.rs